SPOR
Yayınlanma : 23 Şubat 2026 17:52

Tiflis'te tarih yazıldı: Alara Atmaca Avrupa şampiyonu!

Tiflis'te tarih yazıldı: Alara Atmaca Avrupa şampiyonu!
Balıkesirli Alara Atmaca, Gürcistan'ın Tiflis kentinde düzenlenen Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda Yıldız Kızlar Flöre kategorisinde altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.

Balıkesirli genç yetenek Alara Atmaca, eskrimde Yıldız Kızlar Flöre kategorisinde Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

teknik yapı

TÜRKİYE ADINA BÜYÜK GURUR

Gürcistan'ın Tiflis şehrinde düzenlenen Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda mücadele eden Alara Atmaca, rakiplerini geride bırakarak zirveye yerleşti. Bu zafer, genç sporcunun uluslararası arenadaki yeteneğini bir kez daha gözler önüne serdi.

BALIKESİR SPOR CAMİASINDAN TEBRİK

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, elde edilen bu tarihi başarıdan dolayı Alara Atmaca'yı ve antrenörünü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Bu şampiyonluk, hem Türk eskrimi hem de Balıkesir spor camiası için büyük bir gurur kaynağı oldu.