Tercan'da Çanakkale ruhu yeniden canlandı: 111. yıl coşkusu

Tercan'da Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümü, Mercan Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde görkemli bir törenle anıldı. Şehitler rahmetle yâd edilirken, öğrenciler destansı bir program sundu.Tercan'da Çanakkale ruhu yeniden canlandı: 111. yıl coşkusu
Erzincan'ın Tercan ilçesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümünü anlamlı bir programla kutladı.

ÇANAKKALE DESTANI SAHNELENDİ
Mercan Beldesi'ndeki Mercan Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin konferans salonunda düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda, günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmaların ardından, öğrencilerin hazırladığı 'Çanakkale Destanı' oratoryosu, koro dinletisi, 'Çanakkale Geçilmez' gösterisi ve 'Kınalı Hasan' isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

İLÇE PROTOKOLÜ TAM KADRO KATILDI
Törene Tercan Kaymakamı Neslihan Kısa Duman, Kaymakam adayı Nihal Özer, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Çağatay Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Muhammed Emin Şahiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayhan Kalkan'ın yanı sıra kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar, vatan uğruna can veren aziz şehitleri rahmetle anarak, Çanakkale ruhunu hep birlikte yaşattı.
- 03:32Trafiği tehlikeye atan sürücü korna seslerine aldırış etmedi
- 03:22Karlı yayladan yeşilliğe: Çobanın bahar türküleri yürekleri ısıttı!
- 03:13Hale Caneroğlu, oyunculuğu bırakma sebebini açıkladı: Maddi zorluklar ve set şartları
- 03:03Kask hayat kurtardı: Motosiklet sürücüsü kazayı hafif atlattı
- 02:54Eskişehir'de otomobil bisikletli kadına çarptı, yaralı hastaneye kaldırıldı





