Teravih yolunda acı tesadüf: Kayınvalideden sonra gelin de kurtarılamadı

Sivas'ta teravih namazına giden kayınvalide ve gelinine otomobil çarptı. Kayınvalide olay yerinde can verirken, yaralı gelin de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Teravih yolunda acı tesadüf: Kayınvalideden sonra gelin de kurtarılamadı
Sivas'ta yaşanan trajik bir olayda, teravih namazına gitmek üzereyken otomobil çarpması sonucu kayınvalidesini kaybeden gelin de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bu yürek burkan kaza, iki canı hayattan kopardı.

KADERİN BİR ARAYA GETİRDİĞİ ACILAR
Geçtiğimiz günlerde Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında, Ali Muhtar Camisi'ne teravih namazı için gitmek üzere yolun karşısına geçmeye çalışan Nadiye Akalan (78) ve gelini Zeliha Akalan'a, F.B. yönetimindeki 41 HG 416 plakalı otomobil çarptı. Kazanın hemen ardından olay yerinde hayatını kaybeden Nadiye Akalan'ın ardından, ağır yaralanan gelini Zeliha Akalan da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

UMUTLAR SON BULDU
Hastanede yoğun çaba gösterilen Zeliha Akalan, ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu acı olay, hem aile bireylerini hem de sevenlerini derin bir yasa boğdu. Teravih namazına giderken yaşanan bu kaza, hayatın ne kadar kırılgan olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu





