Televizyon ekranları küçülüyor: Dört sevilen dizi veda ediyor

Televizyon dünyasında reyting savaşları hız kesmeden devam ederken, 'Delikanlı', 'Kıskanmak', 'Cennetin Çocukları' ve 'Kuruluş Orhan' adlı dört dizi için kesin final kararı alındı. Dizilerin yayınlanacağı son tarihler de belli oldu.Televizyon ekranları küçülüyor: Dört sevilen dizi veda ediyor
Televizyon dünyasında reytinglerin acımasız rekabeti, sevilen yapımları da veda kararları almaya itiyor. Bu sezon ekranlarda fırtınalar estirmesi beklenen ancak beklentileri karşılayamayan dört dizi için final kararı kesinleşti.

SEZON FİNALİ DEĞİL, KESİN FİNAL
Televizyon sektöründeki yoğun rekabet ve reyting baskısı, bazı dizilerin yayın hayatına son vermesine neden oluyor. Bu kapsamda, izleyiciler tarafından merakla takip edilen 'Delikanlı', 'Kıskanmak', 'Cennetin Çocukları' ve 'Kuruluş Orhan' adlı dört dizi için artık geri sayımın başladığı duyuruldu. Bu yapımlar, sezon finaliyle değil, tamamen ekranlara veda edecek şekilde final yapacak.

DETAYLI FİNAL TARİHLERİ BELLİ OLDU
Açıklanan takvime göre, 'Delikanlı' dizisi 18 Mayıs Pazartesi günü son kez izleyiciyle buluşacak. Bir gün sonra, 19 Mayıs Salı günü ise 'Kıskanmak' dizisi ekranlara veda edecek. Haziran ayına gelindiğinde ise 'Cennetin Çocukları' 8 Haziran Pazartesi, 'Kuruluş Orhan' ise 10 Haziran Çarşamba günü final yapacak. Özellikle 'Delikanlı'nın başlangıçtaki iddialı duruşuna rağmen reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadığı, 'Kıskanmak' dizisinin ise ikinci sezon planlarının beklenmedik bir şekilde değiştiği kulislerde konuşulanlar arasında. 'Cennetin Çocukları' ve 'Kuruluş Orhan' ise oyuncu kadrosundaki değişimlerle dikkat çekmişti. Bu ani final kararları, dizilerin hayranları arasında sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
- 09:48Hipertansiyona karşı erken teşhis ve sağlıklı yaşam uyarısı
- 09:38Siirt'te acı tesadüf: Ambulansla otomobil çarpıştı, 4 yaralı!
- 09:28Survivor'da büyük şok: Barış Murat Yağcı'nın parmağı kırıldı, yarışmadan diskalifiye edildi
- 09:18Dünya Kupası'nı tehdit eden sıcaklık tehlikesi: Oyuncular ve taraftarlar risk altında!
- 09:08Yarışmacı, 200 bin TL'lik soruda 'şirket' kelimesiyle zor anlar yaşadı




