TEKNOFEST'te Ege Üniversitesi'nin 8 takımı finalist

Ege Üniversitesi'nden 8 takım, TEKNOFEST'te finalist olarak yarışıyor. Öğrencilerin geliştirdiği projeler, afet yönetiminden biyoteknolojiye kadar çeşitli alanlarda yenilikçi çözümler sunuyor.
Dünyanın en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST'te Ege Üniversitesi'nin 8 takımı finalist olarak yarışıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen festivalde, üniversite öğrencilerinin geliştirdiği projeler büyük ilgi görüyor.

EGE ÜNİVERSİTESİ'NDEN YENİLİKÇİ PROJELER
Efensys-3 takımı "İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi" kategorisinde; EgeSAM-Sağlık takımı "İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sağlık Teknolojileri" kategorisinde; EgeSAM_Plast, carboINova ve BioDefenders takımları "Çevre ve Enerji Teknolojileri" yarışmasında; Elvlayda, Algene X ve Toxoguard takımları ise "Biyoteknoloji ve İnovasyon" yarışmasında yer alıyor.

REKTÖR BUDAK'TAN TEBRİK
Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, finalist takımlara başarılar diledi. Rektör Budak, öğrencilerin projelerinin afet yönetiminden sağlık teknolojilerine, çevre ve enerji çözümlerinden biyoteknolojiye kadar geniş bir yelpazeyi kapsadığını ve sürdürülebilirlikten insan sağlığına kadar birçok alanda yenilikçi yaklaşımlar sunduğunu vurguladı.
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar
- 12:58Seattle merkezli pizzacı robot şirketi iflas etti
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı
- 12:36Kayseri amatör liglerine bayram molası





