Tekkeköy'de tüyler ürpertici olay: Eski uzman çavuş iş yerinde ölü bulundu

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde eski uzman çavuş Sinan M., çalıştığı iş yerinin deposunda tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu. İntihar ihtimali üzerinde duruluyor.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yaşanan trajik bir olay, bölge halkını derinden sarstı. İstiklal Mahallesi'ndeki bir iş yerinin deposunda, eski uzman çavuş olan 48 yaşındaki Sinan M., mesai arkadaşı tarafından hareketsiz halde bulundu.
DEPO BÖLÜMÜNDE KORKUNÇ KEŞİF
İki yıldır aynı iş yerinde şoför olarak görev yapan Sinan M.'nin cansız bedeni, iş yerinin depo kısmında bulundu. Olay yerine derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi ve kısa sürede polis ile sağlık ekipleri intikal etti. Yapılan ilk incelemelerde, Sinan M.'nin tabancayla kafasından vurulduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
KENDİNİ VURDUĞU İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR
Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, Sinan M.'nin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Polis ekiplerinin olay yerindeki detaylı incelemelerinin ardından, talihsiz adamın kesin ölüm sebebinin tespiti için cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı'na gönderildi. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.
- 09:11Trump adını taşıyan altın kaplama telefon Türkiye'de 22 bin TL'ye satılıyor
- 09:01Trump'tan İran'a şok tehdit: İki günde küle çeviririz!
- 08:51Altın ve gümüşte büyük çöküş: Piyasalarda panik satışı etkili oldu
- 08:42Selena Gomez'in beslenme sırları ortaya çıktı: 'Tam bir çocuk gibi yiyor!
- 08:32Borsa ve altın kaybetti, tek kazandıran yatırım fonları





