Düzenleme : 02 Ağustos 2025 10:09
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesindeki orman yangını kontrol altında

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Uçmakdere Mahallesi'ndeki orman yangını, itfaiye, uçak ve helikopterlerle yapılan müdahaleler sonucu kontrol altına alındı.
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi'nde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI
Tekirdağ Valiliği'nin açıklamasına göre, yangına yangın söndürme uçakları, helikopterler, itfaiye araçları ve arazözlerle müdahale edildi. Ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde yangın kontrol altına alınırken, bölgede dozerlerle çevre kazılarak yangının tekrar alevlenmesinin önüne geçilmesi için çalışmalar devam ediyor.
GÜVENLİK ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR
Valiliğin açıklamasında, itfaiye araçlarının Uçmakdere Mahallesi çevresine konuşlandırıldığı ve mahalle güvenliğinin sağlandığı belirtildi. Yangına canları pahasına müdahale eden görevlilere ve destek veren vatandaşlara teşekkür edildi. Tekirdağ Valiliği, vatandaşları resmi kurumlardan yapılacak açıklamaları dikkate almaya, yangın bölgesine yaklaşmamaya ve görevli ekiplerin uyarılarına uymaya davet etti.
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı





