ÇEVRE
Yayınlanma : 17 Aralık 2025 05:56
Tekirdağ'da patlayan su borusu, vatandaşa 'bedava araba yıkama' fırsatı sundu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde patlayan su borusu, bir vatandaşa 'bedava araba yıkama' fırsatı sundu. Vatandaşın aracını yıkadığı anlar kameraya yansıdı.
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle su borusu patladı. Patlamanın ardından yola yoğun miktarda su akarken, bir vatandaşın bu durumu fırsata çevirerek aracını yıkadığı anlar kameraya yansıdı.

SU BORUSU PATLADI, YOL GÖL OLDU
Çerkezköy'deki su borusu patlaması sonrası uzun süre müdahale edilmemesi nedeniyle yolda büyük su birikintileri oluştu. Bu sırada dikkat çeken bir olay yaşandı. Bir vatandaş, akan suyu değerlendirerek aracıyla defalarca suyun içinden geçip aracını yıkamaya başladı.

VATANDAŞTAN PRATİK ÇÖZÜM
O anlar kameraya yansıyan vatandaş, adeta krizi fırsata çevirdi. Su borusundaki arızaya ekiplerin daha sonra müdahale ettiği öğrenildi. Olay, sosyal medyada da ilgi çekti ve vatandaşın bu pratik davranışı takdir topladı.
- 09:15Türkmenistan ile Denizli arasında iş birliği köprüleri kuruluyor: Ekonomik fırsatlar masada!
- 09:05Bursa'da A Milli Takım coşkusu, 250 araçlık konvoy kenti sarıp sarmaladı
- 08:55Manavgat'ta kan donduran kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
- 08:45Bayburt'ta PVC kapı ve pencere üreticilerine kapsamlı denetim
- 08:35Milli heyecan Elazığ'da dev ekranda yaşandı: Taraftarlar tribünleri aratmadı




