Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, daha önce de yangın çıkan tek katlı metruk bir bina sabaha karşı alevlere teslim oldu. Yangın paniğe neden olurken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Sabah saatlerinde alevler yükseldi
Kemalettin Mahallesi Nilay Sokak'ta bulunan terk edilmiş durumdaki binada, saat 04.00 sularında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek çatıyı da saran alevleri fark eden mahalle sakinleri durumu derhal itfaiyeye bildirdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, binayı tamamen saran alevlere müdahale ederek yangını söndürmeyi başardı. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri alarak meraklı kalabalığı uzaklaştırdı.

Tekrarlayan yangınlar endişe yarattı
Yangının ardından kullanılamaz hale gelen metruk binanın dış cephesinde de alevlerin etkisiyle hasar oluştu. Bölge sakinlerinden biri, binanın bir hafta önceki yangının ardından da tekrar alev aldığını ve yetkililerden yıkım talebinde bulunduklarını belirtti. Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.







