Tekirdağ'da kumar baskını: 7 kişiye 81 bin TL ceza kesildi, işyeri sahibine adli işlem

Tekirdağ Kapaklı'da bir kıraathanede kumar oynanırken polis baskın yaptı. Operasyonda 7 kişiye toplam 81 bin 228 TL ceza kesilirken, işyeri sahibine adli işlem başlatıldı.
Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde polis ekipleri tarafından bir kıraathaneye yönelik düzenlenen kumar operasyonunda şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Bahçelievler Mahallesi Manolya Sokak'ta faaliyet gösteren bir işyerinde kumar oynandığı bilgisine ulaşan güvenlik güçleri, harekete geçti.
Kıraathanede Kumar Operasyonu
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucunda, kıraathanenin sahibi F.K. ile birlikte toplam 7 kişinin yasa dışı şekilde kumar oynadığı tespit edildi. Operasyon sırasında, masa üzerinde bulunan 20 bin lira nakit para ve 52 adet iskambil kağıdı da delil olarak ele geçirildi.
81 Bin TL'lik Cezalar ve Adli Süreç
Kumar oynayan 7 kişiye toplamda 81 bin 228 lira idari para cezası kesildi. Bununla birlikte, kumar oynanması için yer ve imkan sağladığı gerekçesiyle işyeri sahibi F.K. hakkında adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
- 21:23Samsun'da 5 katlı apartmanda çatı yangını korkuttu
- 21:14Ekonomistler Türkiye ekonomisinin 1. çeyrek büyüme tahminlerini açıkladı
- 21:04Ekonomik güven endeksi mayısta yükselişte: Umutlar yeşeriyor mu?
- 20:54Fethiye'de 7 yıldır firarda olan kardeşler sonunda yakalandı
- 20:45Dolandırıcıların yeni gözdesi: Telefonlardaki o özellik tam on binlerce kişiyi hedef alıyor!






