GÜNDEM
Yayınlanma : 08 Eylül 2025 22:25

Tekirdağ'da işçi servisi kazası: Anne ve oğlu yaralandı

Tekirdağ'da işçi servisi kazası: Anne ve oğlu yaralandı
Tekirdağ'ın Saray ilçesinde bir işçi servisi kazasında, 7 yaşındaki E.G. ve annesi K.G., S.Z. yönetimindeki 59 S 2176 plakalı araç altında kaldı. Yaralı anne ve oğlunun sağlık durumları iyi, sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, bir işçi servisi altında kalan anne ve oğlu yaralandı. Kaza, Büyükyoncalı Mahallesi Bozoba Camii Sokak'ta, okula giden 7 yaşındaki E.G. ve annesi K.G.'nin 59 S 2176 plakalı işçi servisinin altında kalmasıyla sonuçlandı.

sempati mobilya

KAZA ANINI GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

1 Kasım Caddesi üzerinden Bozoba Camii Sokağı'na dönüş yapan S.Z. yönetimindeki servis, anne ve oğlu altında bıraktı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle araç altından çıkarılan anne ve oğlu, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Saray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

SERVİS SÜRÜCÜSÜ İFADE VERDİ

Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Servis sürücüsü S.Z., jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.