Tekin, Trabzon'da: 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Başlıyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Trabzon'da yaptığı ziyaretlerde 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlayacağını açıkladı ve 'Ailem' dizisinin ikinci sezonunun çekimlerini ziyaret etti. 8 Eylül'de tüm eğitim kademelerinde eğitime başlanacağını duyurdu.Tekin, Trabzon'da: 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Başlıyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Trabzon'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Bakan Tekin, 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlayacağını müjdeleyerek, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılı bir eğitim öğretim sezonu diledi.

TRABZON'DA YOĞUN PROGRAM
Trabzon Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Bakan Tekin, Vali Aziz Yıldırım ve Başkan Ahmet Metin Genç ile görüştü. Uzun Sokak'ta esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinledi. AK Parti Trabzon İl Başkanlığını da ziyaret ederek partililerle görüştü.

'AİLEM' DİZİSİNİN İKİNCİ SEZON ÇEKİMLERİ ZİYARET EDİLDİ
Sürmene ilçesinde, Millî Eğitim Bakanlığınca hazırlanan 'Ailem' dizisinin ikinci sezon çekimlerini ziyaret eden Bakan Tekin, oyuncular ve teknik ekip ile görüştü. Doğum günü olan oyuncu Volkan Severcan'a kalem hediye etti. 130 milyon izlenen dizi hakkında konuşan Bakan Tekin, eğitimin sadece okullarla sınırlı olmadığını, ailenin önemine vurgu yaptı. Yeni sezonda öğretmenlerin de katkılarıyla 13 bölüm daha yayınlanacağını duyurdu. 8 Eylül'de tüm eğitim kademelerinde eğitim öğretimin başlayacağını belirtti.
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı



