Tbmm tatile girdi: milletvekilleri hatıra fotoğrafı çektirdi

TBMM, 28. dönem 3. yasama yılını tamamlayarak tatile girdi ve milletvekilleri hatıra fotoğrafı çektirdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 28. Dönem 3. Yasama yılını tamamlayarak tatile girdi. Sağlık alanında önemli düzenlemeler içeren kanun tekliflerinin kabul edilmesinin ardından, Meclis Başkanvekili Tekin Bingöl tarafından birleşim 1 Ekim Çarşamba günü saat 14.00'te yeniden toplanmak üzere kapatıldı.

Meclis'ten Tatil Kararı
Meclis'in tatil kararı, uzun süren görüşmelerin ve yoğun çalışmaların ardından alındı. Çalışmaların arasında sağlık alanındaki düzenlemelerin yanı sıra, bazı uluslararası anlaşmaların onaylanması da yer aldı. Bu yoğun çalışma temposunun ardından milletvekillerinin bir süre dinlenme ihtiyacı duyduğu belirtiliyor.
Hatıra Fotoğrafı
Genel Kurul'un kapanmasının ardından milletvekilleri, hatıra fotoğrafı çektirerek yasama yılını resmen noktaladı. Bu fotoğraflar, sosyal medyada ve haber kanallarında geniş yer buldu. Fotoğraflar, milletvekillerinin birlik ve beraberliklerini vurgulayan anlar olarak değerlendiriliyor. Ancak, bu tatilin ardından yeni yasama yılı için yeni gündem maddeleri ve tartışmaların beklendiği de ifade ediliyor.
- 14:46Ukrayna'dan Rusya'ya nefes kesen darbe: Nükleer taşıyıcılar böyle küle döndü!
- 14:39Mattia Messina Denaro'nun 232 milyon dolarlık mirası devlete geçti
- 14:31Bayındır'da horoz dövüşü ringi dağıtıldı: 3 kişi yakalandı
- 14:24Çin'in Geely'si, 450 bin liralık elektrikli otomobille Avrupa pazarını sarsıyor
- 14:17Vize krizi patlak verdi: ABD askeri uçakları Bulgaristan'dan ayrılıyor




