Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Alt Komisyonu, Düzce Ceza İnfaz Kurumu'nda önemli incelemelerde bulundu.

HEYETTE ÖNEMLİ İSİMLER YER ALDI
Komisyonun başkanlığını AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış yürüttü. Heyette ayrıca, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım ve CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez de yer aldı.

İNCELENEN TALEPLER RAPOR HALİNE GETİRİLECEK
Cezaevindeki incelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Komisyon Başkanı Alkayış, gerçekleştirdikleri tüm cezaevi ziyaretlerini rapor haline getirdiklerini ifade etti. Düzce Ceza İnfaz Kurumu'ndan 39 adet başvuru aldıklarını aktaran Alkayış, bu talepleri yerinde görmek için incelemelerde bulunduklarını ve sonuçları kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu.







