Tbmm başkanı Kurtulmuş'tan Adıyaman'da duygusal anlar: Deprem şehitleri için dua

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'daki Deprem Şehitleri Mezarlığı'nı ziyaret ederek hayatını kaybedenler için dua etti ve karanfil bıraktı. Ziyarete Vali ve Milletvekilleri de eşlik etti.Tbmm başkanı Kurtulmuş'tan Adıyaman'da duygusal anlar: Deprem şehitleri için dua
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 6 Şubat 2023'te yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman'da bulunan Deprem Şehitleri Mezarlığı'nı ziyaret ederek, hayatını kaybeden vatandaşlar için yürek burkan bir anma gerçekleştirdi.

ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUNDU VE DUALAR EDİLDİ
Adıyaman'daki çeşitli programlarına iştirak eden TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi'nin 2024-2025 akademik yılı açılış töreni sonrasında Yeni Mezarlık'ta yer alan Deprem Şehitleri Mezarlığı'na geçti. Burada tek tek mezarları ziyaret eden Kurtulmuş, deprem felaketinde yaşamını yitirenlerin kabirlerine karanfiller bırakarak derin bir saygı gösterisinde bulundu. Ziyaret esnasında Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve depremde hayatını kaybeden şehitler için hep birlikte dualar edildi.

VALİ VE MİLLETVEKİLLERİ EŞLİK ETTİ
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Adıyaman'daki bu anlamlı ziyaretine, Adıyaman Valisi Osman Varol, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ile AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Resul Kurt, İshak Şan, Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan da eşlik ederek acılarını paylaştı.
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım
- 06:01EYT emeklileri dikkat: SGK, geçmişe dönük incelemelerle emeklilikleri iptal ediyor!
- 05:53İşçiler eylemde: Sözler tutulmadı, kıdem tazminatları ödenmedi
- 05:43Sazlıdere'de bilirkişi şoku: TOKİ inşaatları mevzuata aykırı mı?
- 05:35Donald Trump Jr. nadir element şirketi için Pentagon'dan dev kredi aldı





