ASAYİŞ
Yayınlanma : 11 Ocak 2026 00:30

Tavşanlı'da acı kaza: Ambulans ile otomobil çarpıştı, oda başkanı yaralandı

Tavşanlı'da acı kaza: Ambulans ile otomobil çarpıştı, oda başkanı yaralandı
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde hasta taşıyan ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü Hasan Bayram yaralandı. Yaralının oda başkanı olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, hasta taşıyan bir ambulansın otomobille çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Kaza, Tavşanlı çevre yolu üzerindeki Emet ışıklı kavşağında meydana geldi.

teknik yapı

HASTA NAKLİ SIRASINDA KAZA MEYDANA GELDİ

Kütahya'daki özel bir hastaneden Bursa'ya hasta nakli yapmakta olan 43 AAE 411 plakalı ambulans, kavşağa ulaştığında, Tepecik yönünden çevre yoluna dönmeye çalışan Hasan Bayram yönetimindeki 43 HB 051 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Hasan Bayram yaralandı.

ODA BAŞKANI HASTANEYE KALDIRILDI

Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan otomobil sürücüsü Hasan Bayram, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bayram'ın Tavşanlı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ambulansta bulunan hastanın ise başka bir ambulansla sevk edildiği belirtildi.