Tatil coşkusu Aydın'da çocuklarla buluşuyor: Karne Şenliği başlıyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklara özel Karne Şenliği düzenliyor. Efeler, Nazilli ve Söke'de gerçekleşecek etkinliklerde oyunlar, atölyeler ve sirk gösterileri yer alacak.Tatil coşkusu Aydın'da çocuklarla buluşuyor: Karne Şenliği başlıyor!
Aydın Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrencilere unutulmaz bir karne hediyesi sunuyor. Kentin üç farklı ilçesinde düzenlenecek olan Yarıyıl Karne Şenliği, çocukların tatil keyfini ikiye katlayacak.

Eğlence Dolu Etkinlikler Çocukları Bekliyor
Efeler, Nazilli ve Söke'de gerçekleşecek şenliklerde çocuklar; şişme oyuncaklar, birbirinden eğlenceli oyun alanları, yaratıcılıklarını geliştirecekleri atölye çalışmaları ve büyüleyici sirk gösterileriyle keyifli vakit geçirecek. Bu renkli etkinlikler, çocukların tatilin tadını doyasıya çıkarmasını hedefliyor.

Tarihler ve Mekanlar Açıklandı
Efeler'deki şenlik, 16-17-18 Ocak ile 29-30-31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde 12.00-21.00 saatleri arasında Tekstil Park Fuar Aydın'da ziyaretçilerini ağırlayacak. Nazilli'de 19-20-21 Ocak tarihlerinde, 12.00-19.00 saatleri arasında Sümer Park Kapalı Spor Salonu'nda; Söke'de ise 26-27-28 Ocak tarihlerinde, 12.00-19.00 saatleri arasında Cumartesi Pazarı Kapalı Pazar Yeri'nde etkinlikler düzenlenecek. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm çocukları ve ailelerini bu özel şenliğe davet ederek, tatilin hem eğlenceli hem de unutulmaz geçmesi dileğinde bulundu.
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart
- 03:01Hollanda'da şaşırtan tarım yöntemi: Yüzüstü yatarak para kazanıyorlar!
- 02:51Mısır'da keşfedilen fosil, primat evrimini yeniden tanımlıyor
- 02:41Hayalet köyde yaşam: Ölenler için değil, kalanlar için bebekler dikiliyor




