Taşacak Bu Deniz dizisinde Fatih Furtuna için yarış başladı

Taşacak Bu Deniz dizisinde Fatih Furtuna karakteri için oyuncu seçimi heyecanı sürüyor. Engin Öztürk, Aras Aydın ve Eren Vurdem arasındaki rekabet dikkat çekiyor.Taşacak Bu Deniz dizisinde Fatih Furtuna için yarış başladı
TRT’nin sevilen dizisi Taşacak Bu Deniz, yeni sezon öncesinde Fatih Furtuna karakteri etrafında yoğun bir rekabet ortamı oluşturdu.

KARAKTERİN MERAK UYANDIRAN GİRDİSİ
Zarife'nin büyük oğlu olarak hikâyeye katılması planlanan Fatih Furtuna'nın kimin tarafından canlandırılacağı ise izleyici arasında tartışmalara neden oldu. Sezon finaline doğru karakterin adının sıkça anılması, izleyicilerin heyecanını artırırken, sosyal medyada birçok spekülasyon ortaya çıktı.

KULİSLERDE GÜNDEM ENGİN ÖZTÜRK VE ARAS AYDIN
Kulislerde ilk olarak Engin Öztürk'ün adı geçse de, son günlerde uluslararası projelerle adından söz ettiren Aras Aydın'ın da bu rolle ilgili teklif aldığı iddia ediliyor. Ayrıca sosyal medya etkileşimleriyle dikkat çeken Eren Vurdem de hayranlar arasında güçlü bir aday olarak öne çıkıyor. Ancak yapım ekibinden resmi bir açıklama henüz yapılmadı.
- 21:23Salihli'nin organik çilekleri: Doğallığın ve lezzetin buluşma noktası
- 21:14Manisa'da abartılı egzoza dev ceza: 27 bin 629 TL
- 21:04Gölpazarı Kaymakamı Odabaşı'na samimi veda: Sebahat Teyze'den duygusal ziyaret
- 20:55Muğla'da kaza: Savrulan otomobil hurdaya döndü, sürücü araçta sıkıştı
- 20:45Seyir halindeki belediye otobüsü alev topuna döndü, yolculuk kabusa dönüştü






