• satrıda dörüm bayram
MAGAZİN
Yayınlanma : 03 Haziran 2026 01:41

Tarkan konseri için 300 bin kişi sıraya girdi: Davetiyeler saniyeler içinde tükendi

Tarkan konseri için 300 bin kişi sıraya girdi: Davetiyeler saniyeler içinde tükendi
Tarkan'ın Ankara'daki ücretsiz konserine ilgi inanılmazdı. Biletler erişime açıldığı anda 300 bin kişi sıraya girdi ve saniyeler içinde tükendi. Konser 5 Haziran'da Başkent Millet Bahçesi'nde.

Ankara'da megastar Tarkan'ın vereceği ücretsiz konser heyecanı dorukta. 5 Haziran 2026 Perşembe günü Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek dev konserin biletleri, erişime açıldığı ilk andan itibaren rekor sayıda başvuru aldı.

sempati mobilya

Tarkan konseri için 300 bin kişi sıraya girdi: Davetiyeler saniyeler içinde tükendi 1

BİLET SÜRECİ TAMAMEN SİSTEME YÜKLENDİ

Altındağ Belediyesi tarafından organize edilen ve halka açık olarak düzenlenecek bu özel gecenin davetiyeleri, 2 Haziran 2026 Salı günü saat 11.00'de Biletix üzerinden satışa çıktı. Ancak bu kez satış değil, erişim süreciydi. Yaklaşık 300 bin kişinin aynı anda sisteme akın etmesiyle, davetiyeler kısa sürede tükendi. Yoğunluk nedeniyle kısa süreli teknik aksaklıklar yaşandığı da gelen bilgiler arasında.

TARKAN ANKARA'DA HAYRANLARIYLA BULUŞACAK

Konser alanının 5 Haziran 2026 tarihinde Ankara Başkent Millet Bahçesi olacağı ve kapıların saat 17.00'de açılacağı duyuruldu. Tarkan'ın sahneye çıkış saatinin ise 21.30 olarak belirlendiği açıklandı. Ünlü sanatçı, bu özel konseri sosyal medya hesabından "Görüşürüz Ankara" notuyla duyurarak heyecanını paylaşırken, etkinlik şimdiden sosyal medyanın en çok konuşulan gündem maddelerinden biri haline geldi.