Tanzanya'da şok eden olay: Adamın göğsünde 8 yıldır bıçak vardı

Tanzanya'da bir adam, 8 yıldır göğsünde bulunan bir bıçak nedeniyle Muhimbili Ulusal Hastanesi'ne başvurdu. Başarılı bir operasyonla bıçak çıkarıldı ve hasta taburcu edildi.
Tanzanya'da 44 yaşındaki bir adam, göğüs ağrısı ve sağ memesinden gelen beyaz irin şikayetiyle Muhimbili Ulusal Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan röntgen incelemesinde, adamın göğsünde sekiz yıldır büyük bir bıçak parçası olduğu tespit edildi.
8 YILDIR GÖĞSÜNDE BIÇAKLA YAŞADI
Hasta, sekiz yıl önce çıkan bir kavgada yüzünden, sırtından ve göğsünden yaralandığını, ancak o dönemde tedavi gördüğü hastanede görüntüleme imkanı olmadığı için vücudundaki yabancı cismin fark edilmediğini anlattı. Şaşırtıcı bir şekilde, bıçak tüm bu süre boyunca herhangi bir ağrı veya rahatsızlığa neden olmamıştı. Doktorlar, bıçağın sağ kürek kemiğinden girip hayati organlara zarar vermeden göğüste kaldığını ve irinin, bıçak çevresinde biriken ölü dokudan kaynaklandığını belirtti.
BAŞARILI AMELİYAT
Başarılı bir operasyonla bıçak çıkarıldı ve ölü doku temizlendi. 24 saat yoğun bakımda kalan hasta, 10 gün süren tedavi sonrası taburcu edildi.
- 05:39Mutfaklarda yangın var: Gıda maliyeti ateş pahası!
- 05:29Tekstil devi ailesini yasa boğan genç ölüm
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar




