Tahmazoğlu'ndan mahalle çıkarması: Gönül bağları güçleniyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Vatan ve Güzelvadi mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Halkın talep ve önerilerini dinleyen Tahmazoğlu, yerel yönetimle bağları güçlendirmeyi hedefliyor.Tahmazoğlu'ndan mahalle çıkarması: Gönül bağları güçleniyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, halkla iç içe olma prensibiyle mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Vatan ve Güzelvadi mahallelerini ziyaret eden Tahmazoğlu, vatandaşlarla birebir temas kurarak onların talep ve önerilerini dinledi.

HALKIN SESİNE KULAK VERİLİYOR
Mahalle sakinleriyle sohbet eden, ev ziyaretleri ve sokak buluşmaları gerçekleştiren Başkan Tahmazoğlu, halkın gündelik yaşamına dokunarak samimi bir bağ kurmayı hedefliyor. Bu ziyaretlerde vatandaşların sorunları ve beklentileri dikkatle not alındı.

GÖNÜL BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ
Başkan Tahmazoğlu, bu tür buluşmaların önemine vurgu yaparak, "Vatan ve Güzelvadi mahallelerimizde hemşerilerimizle selamlaşıp hal hatır sormak, onlara bereketli bir gün dilemek bizler için çok kıymetli. Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek görüş ve taleplerini dinlemeye devam edeceğiz." dedi. Mahalle sakinleri ise, Başkan Tahmazoğlu'nun kendileriyle yakından ilgilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretlerin sorunların çözümüne katkı sağladığını ve yerel yönetimle aralarındaki bağı kuvvetlendirdiğini belirttiler.
- 02:11Ağaçlar, altın yataklarının yerini gösteren doğal dedektörler
- 02:00ABD'den net cevap: Türkiye F-35 alamaz
- 01:50Merkez Bankası'nın rezervleri eriyor: Düşüş devam ediyor
- 01:40Afrika'nın gizemli doğasında inanılmaz keşif: Mavi parlayan örümcek bilim dünyasını şaşırttı!
- 01:31Sağlıklı Hayata Katkı Fonu: Market ürünlerine zam kapıda!





