Sultanhisar'a büyük yatırımlar: TOKİ projeleri geliyor

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yaptığı görüşmenin ardından TOKİ projeleri, iş makineleri, çöp konteynerleri, hibe ve desteklerin Sultanhisar'a geleceğini açıkladı.
Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Ankara'daki görüşmelerin ardından ilçesine önemli yatırımların geleceğini müjdeledi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yapılan görüşmede, Sultanhisar'ın geleceğini şekillendirecek projeler detaylı bir şekilde ele alındı.
BÜYÜK YATIRIMLAR SULTANHISAR'A GELİYOR
Başkan Yıldırımkaya, Bakan Kurum'un nazik ilgisi ve misafirperverliğine teşekkür ederek, TOKİ projeleri, iş makineleri, çöp konteynerleri, hibe ve desteklerin Sultanhisar'a kazandırılacağını duyurdu. Yıldırımkaya, bu gelişmelerin ilçenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
SULTANHISAR İÇİN ÖNEMLİ GÖRÜŞME
Görüşmeye, Aydın Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen de katıldı. Başkan Yıldırımkaya, Sultanhisar'ın tüm mahallelerine hizmet götürmeyi amaçladıklarını belirtti.
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi
- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor




