İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, seyir halindeki bir hafif ticari araçtan yükselen dumanlar paniğe neden oldu. Sürücü, alevlerin tüm aracı sarmasından saniyeler önce kendini dışarı atmayı başardı.

ALEVLER ARACI YUTTU
Olay, dün saat 17.30 sularında Sultangazi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Seyir halindeyken birdenbire dumanlar çıkarmaya başlayan araç sürücüsü, durumu fark edip aracını derhal durdurdu. Ancak kısa süre içinde aracın etrafını saran yakıt nedeniyle alevler hızla büyüdü ve tüm aracı etkisi altına aldı.
İTFAİYE MÜDAHALESİ VE SONRASI
İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden itfaiye ve polis ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun bir çaba sarf etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından alevler söndürülebildi. Şans eseri olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Yetkililer, olaya ilişkin incelemelerin devam ettiğini bildirdi.







