Sultangazi'de 6 katlı binada yangın paniği: 2 kişi dumandan etkilendi

Sultangazi'de bir binanın çatı katında çıkan yangın, 2 kişinin dumandan etkilenmesine yol açtı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.Sultangazi'de 6 katlı binada yangın paniği: 2 kişi dumandan etkilendi
Sultangazi’de 6 katlı bir binanın çatı katındaki dairede meydana gelen yangın, herkesi paniğe sevk etti.

MAHSUR KALANLAR İÇİN ZAMANLA YARIŞ
Yangın, saat 14.00 sıralarında Sultangazi Cebeci Mahallesi 2511 Sokak’ta bilinmeyen bir nedenle çıktı. Yangın sırasında içeride mahsur kalan 4 kişiden 2’si dumandan etkilendi. Ailesini kurtarmaya çalışan Sebahattin Çakır, yüzünden hafif şekilde yaralandı. Yangının fark edilmesiyle birlikte çevredekiler hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İTFAİYE EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışmalarına başladı. Yangın kontrol altına alınarak söndürüldü ve içeride mahsur kalan aile de kurtarıldı. Yangın nedeniyle dairede büyük çapta hasar meydana gelirken, yangının çıkış nedeninin tespiti için inceleme başlatıldı.
- 09:39Umuttepe'de dev proje bitiyor: 5 bin kişilik cami ve otopark son rötuşlarda
- 09:29Bilecik'te iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik söyleşisi yapıldı
- 09:19Emeklilik dilekçesi bir ay gecikirse binlerce lira cepte kalıyor, işte nedeni!
- 09:09Otokar, Romanya'da savunma sanayi devini bünyesine kattı
- 09:00Yurt dışı varlıklar Türkiye'ye akıyor: 20 yıl vergi yok!





