Son Dakika: 25 Yıl Hapis Cezası Olan Dolandırıcı Kaçarken Yakalandı!

Tokat'ta, 25 yıl hapis cezası kesinleşen dolandırıcı M.Ş., kaçmak üzereyken polis operasyonuyla yakalandı. Bavulu hazır haldeyken gözaltına alınan şahıs cezaevine teslim edildi.
Tokat'ta, "dolandırıcılık" suçundan kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan bir firari hükümlü, polis ekiplerinin nefes kesen operasyonuyla kaçmak üzereyken yakalandı.

Kaçış Planı Son Anda Engellendi
Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir firari olan M.Ş. isimli şahsın yakalanması için kapsamlı bir çalışma başlattı. Yapılan titiz fiziki takip ve istihbarat çalışmaları sonucunda, hükümlünün saklandığı yer belirlendi. Ekipler, belirlenen adrese anında bir operasyon düzenledi.
Bavulu Hazır Halde Yakalandı
Operasyon sırasında M.Ş., bavulunu hazırlamış ve kaçmaya çalışırken suçüstü yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Polis ekipleri tarafından Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edilen M.Ş.'nin adaletten kaçma girişimi, emniyetin başarılı operasyonuyla sonuçsuz kaldı.
- 06:41Sultan'ın 10 saatlik Londra turu ve taksi şoförünün gözünden o anlar
- 06:31Türk Tarih Kurumu mobil mağazasının ilk konuğu Önder Duman
- 06:19Küresel piyasalarda El Nino paniği: Dört temel ürüne zam yolda!
- 06:09Yunanistan Cumhurbaşkanı Tasulas, sınır karakolunda Türkiye'ye mesaj gönderdi
- 05:59Öpücük hastalığı genç bir kızı tanınmaz hale getirdi: Ailesi bile dehşete düştü




