• middent dış kurban bayramı ilanı
  • satrıda dörüm bayram
YAŞAM
Yayınlanma : 20 Ocak 2026 02:52

Sömestir tatilinde ailelerin adresi Elmadağ Kayak Merkezi oldu

Sömestir tatilinde ailelerin adresi Elmadağ Kayak Merkezi oldu
Sömestir tatilinde Ankaralı aileler, Elmadağ Kayak Merkezi'ne akın ederek kayak, kızak ve diğer kar etkinlikleriyle tatilin tadını çıkarıyor.
Sömestir tatilinde ailelerin adresi Elmadağ Kayak Merkezi oldu

Beyaza bürünen Elmadağ Kayak Merkezi, sömestir tatilini değerlendirmek isteyen Ankaralı ailelerin buluşma noktası haline geldi. Ankara'ya yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan merkez, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte ziyaretçi akınına uğradı. Karne sevincini fırsata çeviren öğrenciler, aileleriyle birlikte kayak ve kızak keyfi yaşadı.

sempati mobilya

ÇOCUKLAR İÇİN BİR SÜRPRİZ

Elmadağ Kayak Merkezi'ne ilk defa geldiklerini ifade eden Melek Sargınalp, "Çocukları sevindirmek amacıyla kayak merkezine geldik. Onlara da bir sürpriz, eğlence olsun istedik. İlk defa geliyoruz, çok mutlu olduklarını düşünüyorum. Çok memnunuz, çok eğlenceli bir yer. Herkes gelsin, değerlendirsin tatilini" dedi. Aileler, çocuklarının yüzündeki mutluluğu görmek için burayı tercih ettiklerini belirtti.

KAR TOPU VE SUCUK EKMEK KEYFİ

Yarıyıl tatilini değerlendirmek için ailesiyle birlikte Elmadağ Kayak Merkezi'ne geldiğini belirten Senanur Topak, "Ailemle geldim buraya, kazak kayacağız. Çok eğlenceli, herkes buraya gelsin. Buradan sonra belki sucuk ekmek yeriz ailemle beraber. Kartopu oynamayı düşünüyoruz, eğleneceğiz. Herkesin gelmesini tavsiye ederiz" şeklinde konuştu. Sömestir tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, ata binme gibi etkinliklerle karın tadını çıkarırken, merkezde gün boyu yoğunluk oluştu.

HERKESE TAVSİYE EDİLİYOR

Kayak merkezini herkese tavsiye ettiğini vurgulayan Merve Polat, "Bütün çocukların buraya gelmesini isteriz. Biz de tatil olduğu için çocukları Elmadağ Kayak Merkezi'ne getirdik. Burası çok güzel bir yer, herkese de tavsiye ederiz. Buradan sonra sucuk ekmek yiyip, sıcak çikolata içmeyi düşünüyoruz ve bütün çocukların gelmesini isteriz" diye konuştu. Aileler, bu tür etkinliklerin çocuklar için unutulmaz anılar bıraktığını ifade etti.