ÇEVRE
Yayınlanma : 15 Nisan 2026 21:26

Söke'ye 75 Milyon TL'lik Dev Altyapı Hamlesi Başladı: Kanalizasyon Hattı Yenileniyor!

Söke'ye 75 Milyon TL'lik Dev Altyapı Hamlesi Başladı: Kanalizasyon Hattı Yenileniyor!
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke Yenidoğan'da 75 milyon TL'lik dev altyapı projesine başladı. 9 bin 700 metrelik kanalizasyon hattı yenilenerek bölgeye modern bir altyapı kazandırılacak.
Söke'ye 75 Milyon TL'lik Dev Altyapı Hamlesi Başladı: Kanalizasyon Hattı Yenileniyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke ilçesinin Yenidoğan Mahallesi'nde 9 bin 700 metrelik kanalizasyon hattını kapsayan ve toplamda 75 milyon TL'lik dev bir altyapı projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Kentin dört bir yanında altyapı yatırımlarını sürdüren belediye, bu önemli projeyle bölgenin uzun yıllar boyunca sağlıklı bir altyapıya kavuşmasını hedefliyor.

teknik yapı

Söke\

YENİDOĞAN MAHALLESİ'NDE ALTYAPI SEFERBERLİĞİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan proje kapsamında, Yenidoğan Mahallesi'nde kapsamlı bir kanalizasyon hattı yenileme çalışması yapılacak. Zemin aplikasyon çalışmalarının başladığı projede, 9 bin 700 metre yeni kanalizasyon hattı döşenecek, 300 adet muayene bacası ve 210 adet parsel bacası inşa edilecek. Bu yatırımla bölgenin altyapı sorunlarının kökten çözülmesi amaçlanıyor.

Söke\

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN GÜÇLÜ MESAJ: AYDIN BUGÜNÜ VE YARINI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm ilçelerde altyapıyı güçlendirmeye yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurgulayarak, "Tüm ilçelerimizde yatırım, proje ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyor, Aydınımızın bugünü için olduğu gibi yarınları için de çalışıyoruz. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın" ifadelerini kullandı. Bu dev proje, Söke Yenidoğan Mahallesi sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak önemli bir adım olarak öne çıkıyor.