Söke'de Kurtuluş Bayramı Konseri: İrem Derici binlerce kişiyle buluştu

Söke'nin kurtuluşunun 103. yıldönümünde İrem Derici, Novada Outlet Otopark'ta binlerce kişiye konser verdi. Sanatçı, geçtiğimiz hafta geçirdiği kazanın ardından yeniden sahneye çıkmanın mutluluğunu dile getirdi.Söke'de Kurtuluş Bayramı Konseri: İrem Derici binlerce kişiyle buluştu
Söke'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kapsamında düzenlenen kutlamalarda ünlü sanatçı İrem Derici, coşkulu bir konser verdi. Novada Outlet Otopark alanında gerçekleşen konsere, 7'den 70'e binlerce vatandaş katılım gösterdi.

İREM DERİCİ'NİN COŞKULU PERFORMANSI
İki saati aşkın süren performansıyla beğeni toplayan İrem Derici, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser alanında Türk bayraklarıyla coşku dolu anlar yaşayan vatandaşlar, hem kurtuluşun gururunu yaşadılar hem de sanatçının performansıyla doyasıya eğlendiler.

SÖKE BELEDİYE BAŞKANI'NIN SELAMLARI
Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Evin, İrem Derici'ye çiçek ve plaket takdim ederek Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan'ın selamlarını iletti. Evin, 'Bugün Söke'mizin kurtuluşunun 103. yıldönümünde büyük bir gurur yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.' dedi. İrem Derici ise, Söke'nin önemli bir gününde kurtuluş coşkusuna katkıda bulunmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu dile getirdi.

KAZADAN SONRA SAHNELERE DÖNDÜ
Geçtiğimiz hafta geçirdiği talihsiz kaza sonucu baygınlık geçirerek düşen ve başına dikiş atılan sanatçı, yeniden sahnede olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Ciddi bir soğuk algınlığı sonrasında düşerek yaralandığını belirten İrem Derici, 'Benden büyük bir nazarın artık çıktığına inanıyorum.' diye konuştu. Kaza sonrası bazı konserlerini iptal eden sanatçı, Söke konserini ise büyük bir heyecanla beklediğini sözlerine ekledi.
- 23:44Bilecik 2. Amatör Lig’de 1299 Bilecikspor liderlik koltuğuna oturdu
- 23:36Bayat'ta gıda denetimleri sıkılaştı: Hijyen ve mevzuata uyum mercek altında
- 23:27EFES-2026 tatbikatında gece safhası heyecan dolu anlara sahne oldu
- 23:19Çankırı'nın gizli lezzeti: Taş fırında pişen cevizli yazma çöreği turistleri büyülüyor
- 23:10Uludağ'da doğanın sesi: Tilki fotokapanla görüntülendi



