Şok görüntüler! Cami kapısını yumruklayan şahsın vahşi saldırısı kamerada

Eskişehir'de bir camiye yönelik gerçekleştirilen ve güvenlik kameralarına yansıyan saldırı, cemaatin büyük tepkisine neden oldu. Saldırganın kimliği ve amacı belirsizliğini koruyor.Şok görüntüler! Cami kapısını yumruklayan şahsın vahşi saldırısı kamerada
Eskişehir'de bir camiye yönelik gerçekleştirilen saldırı anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kimliği belirsiz bir şahsın caminin kapısını ve camlarını yumrukladığı anlar, cemaatin tepkisini çekti.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Tepebaşı ilçesi Merkez Yeni Mahallesi Sivrihisar-1 Caddesi'nde bulunan Dekovil Camii'nde meydana gelen olayda, şahsın camiye yönelik saldırgan tavırları güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı. Görüntülerde, şahsın caminin camlarını yumrukladığı net bir şekilde görülüyor.

CEMAATTEN KINAMA VE TEPKİ
Yaşanan bu çirkin saldırı, cami cemaatinin büyük tepkisine yol açtı. Olay polise ihbar edilirken, saldırganın camiye neden saldırdığına dair herhangi bir bilgiye ulaşılamadı. Cemaat üyelerinden Süleyman Eroğlu, yaşananları 'ayıp ve kötü' olarak nitelendirerek, 'Neden böyle yapıyorlar, anlayamadık. Derdi ne? Uyuşturucu mu aldı, sarhoş mu, kim bilir? Bu normal değil, anormal bir şey. Yazıklar olsun, hiç yakışmıyor. Camimize, kutsal mekana hakaret' şeklinde konuştu.
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!




