YEREL
Yayınlanma : 05 Ağustos 2025 11:20
Söğüt'te İstiklal Caddesi güzelleşiyor

Bilecik'in Söğüt ilçesinde, İstiklal Caddesi'nde estetik ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, caddenin daha yaşanabilir hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.
Söğüt Belediyesi, ilçenin en işlek caddelerinden İstiklal Caddesi'nde estetik ve çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor.

CADDE YENİDEN DİZAYN EDİLİYOR
Daha önce caddedeki aydınlatma direklerinin yenilenmesi tamamlanmıştı. Şimdi ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ahşap saksılar ve çöp kovaları yerleştiriliyor. Bu çalışmalar, caddenin görünümünü iyileştirmeyi ve daha yaşanabilir bir alan oluşturmayı amaçlıyor.
BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA
Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, yapılan çalışmaları değerlendirerek, İstiklal Caddesi'ni daha estetik ve yaşanabilir kılmak için gayret gösterdiklerini belirtti. Başkan Durgut, emeği geçenlere teşekkür ederek, vatandaşları bu güzelliklere sahip çıkmaya davet etti.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart



