• satrroıad dörüm
SİYASET
Yayınlanma : 08 Temmuz 2026 09:58

Şoförler Federasyonu Başkanı Yiğiner'den İzmir'e ilk ziyaret: 'Esnaf için buradayız

Şoförler Federasyonu Başkanı Yiğiner'den İzmir'e ilk ziyaret: 'Esnaf için buradayız
TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, seçim sonrası ilk ziyaretini İzmir'e yaparak esnafla buluştu. Yiğiner, 'İzmir bizim için önemli. İstanbul'dan sonra en fazla esnaf ve sanatkarı olan ilimizdir' dedi.
Şoförler Federasyonu Başkanı Yiğiner'den İzmir'e ilk ziyaret: 'Esnaf için buradayız

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, seçimler sonrası ilk önemli ziyaretini İzmir'e gerçekleştirdi. Şehirdeki şoför esnafı ve diğer sanatkar kesimleriyle bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı veren Yiğiner, İzmir'in kendileri için stratejik bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

sempati mobilya

Şoförler Federasyonu Başkanı Yiğiner\

İZMİR ESNAFIYLA BİRLİKTE

Yiğiner, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek Oda Başkanı Erkan Özkan ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Taksici esnafıyla da bir araya gelinen toplantıda, güncel konular üzerine değerlendirmeler yapıldı. Yiğiner, bu buluşmanın amacını, "Yönetici ve esnaf kardeşlerimizle bir arada olduk. Onların dertlerini, sıkıntılarını dinledik. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğimizi belirttik." sözleriyle açıkladı. İstanbul Çağlayan Adliyesi'ndeki davada elde edilen başarıyı da hatırlatan Yiğiner, samimi bir ortamda hasret giderdiklerini belirtti.

Şoförler Federasyonu Başkanı Yiğiner\

TÜRKİYE'NİN KİLİT ŞEHİRLERİNDEN İZMİR

Mehmet Yiğiner, Türkiye'deki şoför esnafı ve diğer esnaf ile sanatkarlara birlik ve beraberlik içinde hizmet etme yolunda olduklarını ifade ederek, "İzmir bizim için önemli. İstanbul'dan sonra en fazla esnaf ve sanatkarı olan ilimizdir." dedi. Bu ziyaretin, yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ve esnafın sorunlarına odaklanacaklarını söyledi. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Özkan ise TŞOF Genel Başkanı Yiğiner'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanlarımız yeni dönemde de görev alıp 4 yıl boyunca esnaf teşkilatına hizmet edecek birimlerin başındalar. Bizim üst birliğimiz ve federasyonumuzda böyle büyük tecrübelerin bulunması bizler ve esnaf için bir avantajdır." şeklinde konuştu. Yiğiner'in Türkiye Konfederasyon Genel Başkanlığı'na talip olduğunu ve Eylül ayındaki kongre sürecinde başarılar dilediğini de ekledi. Program sonunda Yiğiner'e Erkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.