Şişli'de elektrik direğindeki patlama motosikletleri ateşe verdi

Şişli'de elektrik direğindeki patlama sonucu 3 motosiklet yanarken, vatandaşlar BEDAŞ'a tepkilerini dile getirdi ve sorunların sürekli yaşandığını belirttiler.Şişli'de elektrik direğindeki patlama motosikletleri ateşe verdi
Şişli'de akşam saatlerinde bir elektrik direği tekrar patlayarak, park halindeki motosikletlere alev sıçrattı.

VATANDAŞLARDAN BEDAŞ'A TEPKİ
Olay, 22.00 sularında Şişli Paşa Mahallesi Emek Sokak’ta gerçekleşti. Sürekli patladığı iddia edilen elektrik direği, bu kez de alevler saçarak 3 motosikleti yaktı. Yangın nedeniyle sokak tamamen karanlığa gömülürken, olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yanan motosikletlere ve elektrik direğine müdahale ederek yangını söndürdü.

MAHALLE SAKİNLERİ ENDİŞELİ
Olayın hemen ardından, vatandaşlar BEDAŞ’a tepki gösterdi. Mahalle sakini Nevzat Sönmez, sürekli yaşanan patlamalara dikkat çekerek, “Bu kabloya ek yaptılar, 1 hafta sonra bir daha patladı, tekrar değiştirdiler ama yine patlama oldu. 2026 yılında İstanbul’un göbeğinde elektrik sıkıntısı çekiyorsak, buradan gitmeliyiz” şeklinde konuştu. Sönmez, kendi aracına kıvılcım düştüğünü ve bunun ne kadar tehlikeli olduğunu vurguladı.
- 21:46Ekonomist Ekeke: Trump'ın Söylemleri Artık Piyasada Çare Etmiyor, Somut Adımlar Bekleniyor
- 21:37Doğal gaz fiyatları düştü: Spot piyasada işlem hacmi arttı
- 21:28Elektrik fiyatlarında şaşırtan dalgalanma: Bir gün içinde sıfır liraya düştü!
- 21:19Trabzonspor ve RAMS Başakşehir ilk yarıda golsüz berabere kaldı
- 21:10Erzurum coştu: 5 yıl sonra Süper Lig'e dönüş!




