Şırnak Valisi Ekici ve Belediye Başkanı Yarka görüştü: Altyapı ve sosyal hizmetler ele alındı

Şırnak Valisi Birol Ekici, il merkezindeki çalışmaları incelemek için Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka'yı ziyaret etti ve altyapı, sosyal hizmetler ve şehir planlaması konularında görüş alışverişinde bulundular.
Şırnak Valisi Birol Ekici, il merkezindeki çalışmaları yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile bir görüşme gerçekleştirdi.
VALİ EKİCİ'DEN ŞIRNAK BELEDİYESİ ZİYARETİ
Görüşmede, Şırnak ilinin altyapı sorunları, sosyal hizmetlerdeki gelişmeler ve şehir planlama projeleri gibi önemli konular detaylı bir şekilde ele alındı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Vali Ekici'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Valimizi belediyemizde ağırlamaktan büyük bir onur duyduk. Nazik ziyaretleri ve şehrimizin gelişimine sundukları destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.' şeklinde konuştu.
İŞ BİRLİĞİ VURGUSU
Vali Ekici ise, belediyenin yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini ve bu çalışmaların Şırnak'ın gelişimi için büyük önem taşıdığını vurguladı. İş birliğinin bundan sonra da artarak devam edeceğini ve Şırnak'ın kalkınması için tüm kurumların ortak çalışmasının önemini belirtti.
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı
- 13:19Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun boşanması, Feraye gafı ve şok iddialarla yeniden gündemde!
- 13:12Elf kulağı estetiği: Gençlerin sosyal medya rüzgarında yeni akım
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar





