Şırnak'ta sel felaketi: Güvenlik korucusundan silahlı uyarı

Şırnak'ta sel felaketi sırasında bir güvenlik korucusu, panik içindeki vatandaşları uyarmak için havaya ateş açtı. Olayda can kaybı yaşanmazken büyük bir panik oluştu.
Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Taşdelen köyünde meydana gelen sel felaketi, bölge halkını tedirgin etti. Aniden yükselen sel suları nedeniyle canlarını kurtarmaya çalışan vatandaşlar, panik dolu anlar yaşarken, bir güvenlik korucusu durumu kontrol altına almak için havaya ateş açtı.

VATANDAŞLAR PANİK YAŞADI
Havaya açılan ateş, çevredeki köylülerin dikkatini çekti ve bu sayede tehlikenin farkına vararak yüksek ve güvenli bölgelere yöneldiler. Taşan dere ve hızla yükselen su seviyesi, köyde hayatı durma noktasına getirdi. Neyse ki, yaşanan bu olayda can kaybı yaşanmadı, fakat köyde büyük bir panik hâkim oldu.

HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BEKLENİYOR
Sel sularının çekilmesiyle birlikte, bölgede hasar tespit çalışmalarının başlatılması bekleniyor. Yetkililer, bölgedeki yağışların artmasına karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Ayrıca, ani sel riskine karşı erken uyarı sistemlerinin önemine bir kez daha vurgu yapıldı.
- 11:40Yumurta ihracatında Türkiye'ye yönelen Avrupa ülkeleri
- 11:30Menteşe'de gençlere unutulmaz yaz fırsatı: Kamplar için geri sayım başladı!
- 11:20Aliağa Petkimspor, Ozan Yılmaz ile yeni bir sayfa açtı
- 11:10Bayındır'da LGS maratonu: 251 öğrenci geleceği için ter döktü, aileler nefeslerini tuttu
- 11:00Şehzadeler, robot olimpiyatında Türkiye ikincisi oldu




