Şırnak’ta gerçekleşen 17 milyon liralık altın ve döviz hırsızlığı olayı, detaylı bir inceleme ile aydınlatıldı. Olayın çözümünde kullanılan 150 kamera kaydı ve 750 saatlik görüntüler, emniyetin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

ÖZEL EKİP KURULDU
19 Nisan Pazar günü Şırnak’ın Silopi ilçesinde meydana gelen kuyumcu hırsızlığı, İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak’ın liderliğinde kurulan özel ekip tarafından hızla çözüldü. Olayın hemen ardından kurulan ekip, 4 gün süren titiz bir çalışmayla şüphelileri belirledi.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI
Teknik ve fiziki takip yöntemleriyle tespit edilen şüpheliler, Şırnak ve Adana illerinde eş zamanlı operasyonlarla yakalandı. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.






