Şırnak'ta asansör boşluğunda mahsur kalan kedi, itfaiyenin titiz çalışmasıyla kurtarıldı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, asansör boşluğunda mahsur kalan bir kedi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak doğal ortamına bırakıldı.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, bir iş merkezinin asansör boşluğunda mahsur kalan kedi için itfaiye ekipleri seferber oldu. Olay, Dicle Mahallesi Orhan Doğan Caddesi'ndeki Sungur Pasajı'nda meydana geldi. Yaklaşık 10 metreden asansör boşluğuna düşen kedinin sesini duyan esnaf ve vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İTFAİYE EKİPLERİ HIZLA HAREKETE GEÇTİ
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, asansör boşluğuna düşen kediyi çıkarmak için hemen çalışmalara başladı. Ekipler, kedinin bulunduğu dar alana ulaşmak için özenle hareket etti ve kurtarma operasyonunu titizlikle yürüttü.

KÜÇÜK KEDİ GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE KURTARILDI
İtfaiye ekiplerinin çabaları sonucunda, mahsur kalan küçük kedi başarıyla kurtarıldı. Kedi, herhangi bir yara almadan operasyonu atlattı ve daha sonra doğal yaşam ortamına bırakıldı. Olayı izleyen vatandaşlar, itfaiye ekiplerine teşekkürlerini iletti.
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı
- 12:36Kayseri amatör liglerine bayram molası
- 12:29Bilecik'te dere taşması ulaşımı aksattı
- 12:22Kedi kurtarma operasyonunda ikinci perde: İki kez motoruna sığındı!





