GÜNDEM
Yayınlanma : 16 Mart 2026 03:11
Sinop'taki minik eller, geleceğe nefes oldu

Sinop'ta minik öğrenciler, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikerek orman sevgisini öğrendi.Sinop'taki minik eller, geleceğe nefes oldu
Sinop’ta düzenlenen Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul öğrencileri, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleriyle bir araya gelerek fidan dikimi yaptı.

ORMAN SEVGİSİ AŞILANIYOR
Orman İşletme Müdürlüğü, Korucuk ve İstiklal ilkokullarında başlattığı farkındalık çalışmaları ile çocuklara orman sevgisini aşılamayı hedefliyor. Etkinlikler sırasında, uzman personel tarafından öğrencilere ormanların doğa ve insan yaşamındaki önemi, yangınlara karşı alınması gereken önlemler ve farklı ağaç türleri hakkında bilgiler verildi.

KENDİ ELİYLE DİKİYORLAR
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
- 09:36Kentsel dönüşümde imzalar evinizi uçuruyor, borç batağına sürüklüyor: Uzmanlar uyarıyor!
- 09:29Afra Saraçoğlu'nun şıklığı sosyal medyada gündem oldu
- 09:21Hürmüz krizi büyüyor: Enerji ve gıda güvenliği alarm veriyor, küresel stoklar hızla tükeniyor!
- 09:14Kuveyt'te İran füzesi saldırısı: 5 ABD askeri yaralandı





