Sinop'ta samanlık yangını: Köylüler ve itfaiye gece boyunca mücadele etti

Sinop'un Boyabat ilçesinde bir samanlıkta çıkan yangın, itfaiye ve köylülerin ortak çabasıyla kontrol altına alındı. Can kaybı yaşanmazken, maddi hasar oluştu ve yangın nedeni araştırılıyor.
Sinop'un Boyabat ilçesine bağlı Akyörük köyünde gece saatlerinde bir samanlıkta yangın çıktı. Yangını fark eden köylüler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi.

KÖYLÜLER VE İTFAİYE BİRLİKTE SAVAŞTI
Boyabat Belediyesi itfaiye ekipleri yangının yayılmasını engellemek için yoğun bir mücadele verirken, köy sakinleri de ellerinden gelen tüm yardımı yaparak yangın söndürme çalışmalarına destek oldu. Ekiplerin ve köylülerin ortak çabası sayesinde yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alındı.

CAN KAYBI YOK, MADDİ HASAR BÜYÜK
Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadığı öğrenildi, ancak samanlıkta ciddi maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiş olup, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. İncelemeler devam ederken, köy halkı geceyi endişe içinde geçirdi.
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!
- 01:29Borsada Fenerbahçe etkisi: Yükseliş yüzde 10'a ulaştı




