Sinop'ta ağustos ayı güvenlik raporu açıklandı

Sinop Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nın ağustos ayı güvenlik raporuna göre, 90 bin 714 GBT ve 66 bin 379 araç sorgusu yapıldı; 665.
Sinop Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, ağustos ayına ait güvenlik ve denetim faaliyetlerinin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nın suç ve suçlularla mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.
AĞUSTOS AYINDAKİ GÜVENLİK OPERASYONLARI
1 Ağustos - 1 Eylül 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimler kapsamında 90 bin 714 GBT ve 66 bin 379 araç sorgusu yapıldı. Ayrıca, 244 umuma açık yer kontrol edildi. Bu kapsamlı denetimlerin sonucunda 665.84 gram uyuşturucu madde ve 102 sentetik ecza ele geçirildi.
YAKALANAN ŞÜPHELİLER VE EŞYA
Güvenlik güçleri, 55 aranan şahıs, 12 hırsızlık şüphelisi ve 20 adet silahı yakalamayı başardı. Bu operasyonlar, Sinop'ta suç oranlarını düşürmek ve kamu güvenliğini sağlamak amacıyla devam edecek.
- 08:16Otoyolun üzerinde hayata geçen köprü: Bir parktan fazlası
- 08:00Erzincan, dünya arkeolojisinin buluşma noktası oluyor
- 07:48Erzincan'da gökyüzünden yağan dolu ve dağdan kopan topraklar yolu kapattı
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım
- 06:01EYT emeklileri dikkat: SGK, geçmişe dönük incelemelerle emeklilikleri iptal ediyor!





