GÜNDEM
Yayınlanma : 07 Eylül 2025 15:12
Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem: İki metruk evde çökme

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bugün saat 12.35'te 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İzmir, Manisa, Bursa ve Yalova'dan da hissedildi ve iki metruk evde çökmelere neden oldu.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bugün saat 12.35'te 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İzmir, Manisa, Bursa ve Yalova illerinden de hissedildi.
DEPREMİN ARDINDAN ÇÖKME HABERLERİ
Kırsal Kertil ve Kınık mahallelerinde iki metruk evde çökmeler olduğu bildirildi. Kertil Mahallesi'nde bir evin yan duvarındaki merdivenin göçtüğü, Kınık Mahallesi'nde ise metruk bir evin tamamen çöktüğü tespit edildi. Depremin, yerin 7.7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği kaydedildi.
10 AĞUSTOS DEPREMİ HATIRLATILDI
10 Ağustos'ta aynı ilçede meydana gelen ve bir binanın yıkıldığı, bir kişinin hayatını kaybettiği deprem hatırlatılırken, bölgede sarsıntıların devam ettiği belirtildi.




