Şinasi Yurtsever'in büyük hayali: Yelkenliyle mavi tur

Mide kanseri nedeniyle Mart ayında hayatını kaybeden oyuncu Şinasi Yurtsever'in, vefatından önce hayalini kurduğu büyük yelkenliyle Mavi Tur'a çıktığı öğrenildi. Ailesinin, henüz yeterince kullanılmayan yelkenliyi satmayı düşündüğü belirtiliyor.
Geçtiğimiz Mart ayında, 51 yaşında mide kanserine yenik düşen oyuncu Şinasi Yurtsever'in, vefatından kısa süre önce en büyük hayalini gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
DENİZ TUTKUNU OYUNCUNUN HAYALİ GERÇEK OLDU
Bilindiği gibi deniz tutkunu olan Yurtsever, yaz aylarını teknesiyle Ege ve Akdeniz koylarında geçiriyordu. Daha önce kullandığı küçük teknesini satarak, uzun zamandır hayalini kurduğu büyük bir yelkenli satın aldı. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında ise yeni yelkenlisiyle Mavi Tur'a çıkarak bu özel anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
AİLE, YELKENLİYİ SATMAYI DÜŞÜNÜYOR
Yaklaşık beş yıl boyunca sahip olduğu ilk teknesinde kaptanlık eğitimi alan Yurtsever, yeni yelkenlisinde ne yazık ki fazla zaman geçiremedi. Sanatçının ailesinin, henüz yeterince kullanılmayan tekneyi önümüzdeki günlerde satışa çıkarmayı planladığı iddia ediliyor.
- 12:37İzmir'de kentsel dönüşüm mağdurları, CHP yönetimini protesto etti
- 12:27Köyceğiz BİLSEM'den sanat alanında üç bildiri kabul edildi
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da
- 12:08Çin'in maden iştahı kabardı: Türkiye'nin maden ihracatında rekor artış!




