2022 yılında Pençe Kilit Harekatı çerçevesinde Meluni Dağı bölgesindeki bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzm. Çvş Hüseyin Cankayanın vefatının sene-i devriyesinde Kütahyanın Simav ilçesinde mezarı başında dualarla anıldı.
Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, 24 Mayıs 2022 tarihinde Pençe Kilit Harekatı çerçevesinde Meluni Dağı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışma sonucu şehit olan Piyade Uzm. Çvş Hüseyin Cankayanın vefatının sene-i devriyesinde şehidin ailesini ziyaret etti. Ziyarette her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını söyleyen Kaymakam Karaloğlu, şehitlere Allahtan rahmet, ailelerine sabır diledi.
Daha sonra şehit Hüseyin Cankayanın Yeniköydeki kabir ziyaretinde din görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim okunup, tüm şehit ve gaziler için dua edildi.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 26 Mayıs 2025 11:51
Simavda şehit asker Cankaya mezarı başında anıldı

2022 yılında Pençe Kilit Harekatı çerçevesinde Meluni Dağı bölgesindeki bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzm. Çvş Hüse
- 12:44Adana metrosu, yetersiz güzergahıyla vatandaşları hayal kırıklığına uğratıyor
- 12:34Tarihi başarı! Köyceğizli kano sporcusu dünya şampiyonasında ilk madalyamızı getirdi
- 12:24Akaryakıtta yeni zam: Motorin fiyatları artıyor
- 12:14Güneşin cildiniz üzerindeki tehlikeli etkilerine karşı uzmanından hayati uyarılar
- 12:04Didim’de lavanta festivali coşkuyla başladı, Suzan Kardeş sahne aldı





