Ukrayna Premier Lig'in 4. haftasında, teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Shakhtar Donetsk, Oleksandriya'yı Lviv Arena'da ağırladı ve 2-0'lık bir galibiyet elde etti.

ARDA TURAN'IN YÖNETİMİNDE GALİBİYET
Bondarenko'nun 25. dakikada ve Pedrinho'nun 37. dakikada kaydettiği gollerle Shakhtar Donetsk, karşılaşmadan galip ayrıldı. Shakhtar, 48. dakikada Ocheretko ile bulduğu golü, VAR kontrolü sonucu ofsayt nedeniyle iptal ettirdi. 69. dakikada kazanılan penaltıda ise Kaua Elias'ın şutu sonuçsuz kaldı.

LİGDE 10 PUANLA 2. SIRADA
Bu galibiyetle Shakhtar Donetsk, ligdeki 3. galibiyetini alarak 10 puanla 2. sıraya yükseldi. 16. basamakta yer alan Oleksandriya ise henüz puan alamadı. Arda Turan'ın yönetiminde 12. maçına çıkan Shakhtar, 7. galibiyetini elde etti. Turan'ın takımı, diğer maçlarda 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.






