Seyitgazi şehit Tolunay Kocaman'ın kına gecesi görüntüleri ortaya çıktı

Seyitgazi'deki orman yangınında şehit olan Tolunay Kocaman'ın, şehit olmadan bir hafta önce düzenlenen kına gecesi görüntüleri ortaya çıktı; 8 yıldır birlikte olan çift, sadece bir hafta evli kalabildi.
Eskişehir'in Seyitgazi ilçesindeki orman yangınına müdahale sırasında şehit olan 10 kişiden biri olan Tolunay Kocaman'ın şehit olmadan bir hafta önce düzenlenen kına gecesinin görüntüleri ortaya çıktı.

YÜREKLERİ DAĞLAYAN GÖRÜNTÜLER
27 yaşındaki Tolunay Kocaman'ın şehit haberi ailesi ve yakınları için büyük bir acı yaşattı. Şehit olmadan sadece bir hafta önce evlendiği eşi Burcu Kocaman, Tolunay Kocaman'ın tabutuna sarılarak, 'Aşkım ne olur evimize gidelim' diye feryat etmişti. Çiftin düğününden bir gün önce yapılan kına gecesinde, oldukça mutlu görünen Tolunay Kocaman'ın eşinin alnından öptüğü anlar, yakınları tarafından cep telefonu ile kaydedilmişti. Bu görüntüler, sadece bir hafta evli kalabilen çiftin anısına yürek burkan bir hatıra olarak kaldı.

8 YILLIK AŞK BİR HAFTADA SON BULDU
Ortaya çıkan görüntüler, Tolunay ve Burcu Kocaman çiftinin 8 yıllık birlikteliklerinin ardından evlendiklerini de ortaya koydu. Yakınlarının paylaştığı görüntülerde, çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Bu mutlu anların, kısa süren evliliğin ardından yaşanan acı gerçeklikle tezat oluşturması, büyük bir üzüntü yarattı.
- 16:23Dizi dünyasında şok ayrılıklar: Üç gözde başrol ekranlara veda ediyor
- 16:16Mikro robotlar, devrim niteliğinde otonom karar alma yeteneğiyle tanıştı
- 16:09Çin'de akıl almaz mühendislik: Tren, 19 katlı binanın içinden geçiyor!
- 16:02Zaragoza'da yer altındaki enerji kaynağı: Buzdolabı etkisi yaratan jeotermal sistem
- 15:54Danimarka ve Almanya, denizaltından dev bir köprüyle adeta birleşiyor: Ulaşım devrimi yolda!




