Seydikemer'den büyük hamle: Hayvancılık ve tarım merkezine dönüşüyor!

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık'ın katıldığı toplantıda Seydikemer'in hayvancılık ve tarım yatırımlarında öncü olacağı vurgulandı. TDİOSB'nin bölgeyi hayvancılık merkezi yapma hedefi doğrultusunda çalışmalar hızlandırılacak.
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık'ın katılımıyla gerçekleşen önemli bir toplantıda, Seydikemer ilçesinin hayvancılık ve tarım odaklı sanayi yatırımlarında lokomotif görev üstleneceği güçlü bir şekilde ifade edildi.

Bölgenin KADERİ DEĞİŞİYOR: TDİOSB'den Dev Adımlar
Antalya, Burdur ve Denizli ile kesişim noktasında yer alan Kırsal Çobanisa Mahallesi'nde tam bin 150 dekar alana inşa edilen Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB), bölgeyi adeta bir hayvancılık üssü haline getirme yolunda kararlılıkla ilerliyor. Bu stratejik bölge, geleceğin tarımsal sanayisi için büyük bir potansiyel barındırıyor.

VALİ AKBIYIK SAHİP ÇIKTI: HIZ KESMEDEN DEVAM
Seydikemer TDİOSB Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Toplantısı, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık'ın başkanlığında toplandı. Toplantıya bölgedeki kilit kurumların temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri de iştirak etti. Toplantı esnasında, Seydikemer TDİOSB Bölge Müdürü Tayyar Şaşmaz, bölgede hayata geçirilen çalışmalar ve geleceğe yönelik planlanan projeler hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunum, bölgenin gelişim potansiyelini gözler önüne serdi. Değerlendirmelerin ardından Vali Dr. İdris Akbıyık, tüm bu çalışmaların daha da hızlandırılması talimatını verdi.
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!
- 01:29Borsada Fenerbahçe etkisi: Yükseliş yüzde 10'a ulaştı




