Sevim Emre yine filtreyle gündeme geldi

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, Bodrum'da tatildeyken sosyal medyada filtreli fotoğrafları nedeniyle yeniden eleştirilerin odağı oldu. 80 yaşındaki Emre, daha önce de filtre kullanımını savunmuş ve eleştirenlere sert yanıtlar vermişti.
Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre, sosyal medya paylaşımlarında kullandığı filtrelerle sık sık gündeme geliyor. Instagram'da filtreli fotoğrafları nedeniyle eleştirilen Emre, daha önce 'Gel Konuşalım' programına katılarak, filtre kullanımını savunmuştu. Emre, programda, 'Fotoğraflarımda çok az filtre kullanıyorum. Sadece tek bir program kullanıyorum. Siz yapmıyor musunuz?' diyerek eleştirilere yanıt vermişti.
SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI
Eleştirilerin devam etmesi üzerine 80 yaşındaki Emre, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaparak tepki gösterdi. 'Meyve veren ağaç taşlanır' diyerek eleştirenleri hedef alan Emre, 'Ben insan doğup insan kalabilmişim, ama bazıları insan kalamamış' ifadelerini kullandı. Bodrum'da tatilde olan Emre, olumsuz yorumlara rağmen filtre kullanımına devam ederek yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu.
BODRUM TATİLİ
Bodrum'da tatilini sürdüren Sevim Emre'nin filtreli paylaşımları sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Bu durum, Emre'nin sosyal medyada tartışmalara yol açmasına neden oldu.
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı




