Antalya'nın Serik ilçesinde, silahla ateş ederek genel güvenliği tehlikeye atan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 7 kişi tutuklandı.
OPERASYONUN DETAYLARI
Serik Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Kadriye Mahallesi ve çevresinde yoğun bir çalışma başlattı. Sosyal medya üzerinden yayılan olaylarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, kamu güvenliğini tehlikeye düşüren şüphelilere eş zamanlı operasyon düzenlendi.
YAKALANAN ŞÜPHELİLER
Operasyonda İ.E., Y.D., S.A., U.İ., C.H., B.İ. ve H.E. isimli 7 şüpheli, adreslerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, şüphelilerden birinin kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle arandığı da tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.








