Selçuk Balcı, Ankara'da sanatseverlerle buluştu

Selçuk Balcı, Ankara'da düzenlediği konserde hayranlarıyla buluştu ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi.
Karadenizli sanatçı Selçuk Balcı, Ankara'da düzenlenen konserde hayranlarıyla bir araya geldi. Sanatçının konseri, CSO Ada Ana Salon'da gerçekleşti ve sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

KONSER HAZIRLIKLARI
Balcı, konser öncesinde İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yıllardır bu konseptte çalmıyorduk. Biraz heyecanlıyım. Günlerce hazırlık yaptım. Provalar için İstanbul'a gidip geldim. İnsanları güzel bir müzik şöleni bekliyor. Güzel bir seyircimiz var, umarım her şey yolunda gider," dedi. Ayrıca, orkestranın büyütüldüğünü ve içinde yaylılar ile bakır üflemeli enstrümanların bulunduğunu belirtti.

YENİ PARÇA HAZIRLIKLARI
Şubat ayında yeni parça çalışmaları olacağını da sözlerine ekleyen Balcı, "Stüdyo çalışmalarım olacak. Ancak parçaların ne zaman çıkacağına dair kesin bir bilgi veremiyorum. Klip çekimlerini kışın karlar eridikten sonra baharda yapmayı planlıyorum," ifadelerini kullandı. Balcı, Başkentli müzikseverlere duyduğu sevgi ve destekleri için teşekkür etti.
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!





