Sel felaketinin yaraları sarıldı: Çine'de mezarlıklar yeniden hayat buldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çine'de selden zarar gören mezarlıkları onararak çevre düzenlemesini tamamladı. Mahalle muhtarı, hızlı ve titiz çalışma için ekiplere teşekkür etti.Sel felaketinin yaraları sarıldı: Çine'de mezarlıklar yeniden hayat buldu
Aydın'ın Çine ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan sel felaketinin ardından zarar gören mezarlıklarda, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalar sonucunda mezarlık alanlarındaki hasar giderilirken, çevre düzenlemesi ve bakım işlemleri de tamamlandı.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR VE MEMNUNİYET
Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Engin Yaşa, sel nedeniyle tahrip olan mezarların Büyükşehir Belediyesi ekiplerince onarıldığını belirterek, yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti açıkça dile getirdi. Yaşa, belediye personelinin hızlı ve titiz çalışmasını övgüyle karşıladı.

EKİPLERİN ÖZVERİLİ ÇABASI
Muhtar Engin Yaşa, emek veren tüm belediye personeline teşekkür ederek, toplumun hassas noktalarından biri olan mezarlıkların hızla eski haline getirilmesinin bölge halkı için büyük bir rahatlama sağladığını vurguladı. Bu çabalar, afet sonrası toparlanma sürecinde önemli bir adım olarak kaydedildi.
- 15:34Ankara'da çocuk bıçaklama olayı: Yaralı hastaneye kaldırıldı
- 15:24Erdoğan'dan net mesaj: 'Hiçbir güç Türkiye'ye parmak sallayamaz!
- 15:15Vali Sözer, Gölpazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi
- 15:05Şehitkamil’de gıda denetimleri sıkılaştı: Sağlıklı ve hijyenik gıda için alarma geçildi!
- 14:56ForumOne AVM'lerinde 23 Nisan coşkusu başlıyor




