Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere destek olmaya devam ediyor. 100 bin öğrenci için hazırlanan çantalı boyama seti ve resim defterlerinden 40 bini öğrencilere dağıtıldı.

ÖĞRENCİLERİN MUTLULUĞU ÖNEMLİ
Başkan Yılmaz, çocukların mutluluğunun kendisini motive ettiğini belirterek, her zaman öğrencilerin yanında olduğunu vurguladı. Belediye ekipleri tarafından hazırlanan setlerin kalan 60 bininin de kısa sürede dağıtılacağı açıklandı. Yılmaz, eğitim alanındaki desteklerinin devam edeceğini ve geleceğin teminatı olan çocukların başarılı olması için çalışacaklarını söyledi.

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNE KATKI
Başkan Yılmaz, hediye setlerinin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı ve çocukların sanatsal gelişimine katkı sunmayı amaçladığını belirtti. Öğrencilerin ilk ders saatinde hediyelerini görecek olmasının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Yılmaz, daha önce izlediği bir görüntüden yola çıkarak tüm çocukların aynı anda resim yapabilmesi için bu projeyi hayata geçirdiğini dile getirdi. Hedefinin, Şehitkamil'deki tüm çocukların mutlu olması olduğunu vurguladı.






